En kunde ju önska att detta var ett aprilskämt

Nu var det ju hela två dagar sedan någon familjemedlem var inne och kollade läget på SÖS och vi är ju här minst en gång i veckan så vi kände att det var dags igen för:
 
Veckans besök på SÖS!
*pulserande intromusik spelas*
 
Lillebrors retsamma men (vad vi antagit) ofarliga förkylningshosta har visat sig vara elaka slemproppar som sätter sig i vägen för andningen då och då. Vi åkte in igår kväll och blev inskrivna efter att ha visat upp en diger hostattack med efterföljande supertrött bebis. Snabbproverna visade inte på RS men en odling har tagits för att vara på den säkra sidan. 
Så, här har vi tillbringat natten. Och här ligger vi idag och blinkar med en ET-fot och får syrgas i en pytteliten grimma. Kanske får vi åka hem i eftermiddag, kanske blir det en natt till. 
 
 
Det är inte mycket som går vår väg just nu faktiskt. Det enda upplyftande för tillfället är att det två våningar upp ligger en liten nyfödd kompis och bebisbubblar sig med sina nyblivna föräldrar. Och jag har aldrig längtat mer efter juli månad, en solig dag och dessa två bebisar som ligger bredvid varandra på en filt och gullar sig. Utan att någon är sjuk eller ynklig. 
 
 

Kommentarer:

1 Rebecca:

Åh lilla hjärtat! Hoppas ni får åka hem snabbt som attan och att hela familjen blir frisk snarast möjligt!

Svar: Tack! Nu känner vi oss rätt klara med all denna sjukdom faktiskt. Byt spår!
ohemul.blogg.se

2 Katta Kvack:

Alltså, VAD ÄR DET MED UNIVERSUM JUST NU! Nu får det faktiskt räcka! Krya på lille och kramar till er alla. Och när alla mår bättre, då kanske vi kan sammanstråla för en promme? Ja?

Svar: Ja! Ja! Min plan är att du ska visa mig några braiga promenadvägar här i krokarna! SER FRAM MOT OSJUKDOM!
ohemul.blogg.se

3 Jenny - gravid & mammalivi Nashville :

Men lilla kraken!! Och stackars er.. Hoppas det vänder illa kvickt!!

Svar: Jag med! Åh, är så less på detta sjukliga nu. Avis på er sol är jag också!
ohemul.blogg.se

4 Jessica:

Men nej! Säg på riktigt bara till om jag ska komma förbi med något åt er. Bor ju som sagt bara ett stenkast bort så känn inte att det skulle vara något besvär! Krya krya!

Svar: Du är ju så gullig som vanligt. Krya på er själva!
ohemul.blogg.se

Kommentera här: