Svalborg

Här i det ohemula hemmet firar vi en något mer otraditionell Valborg. Istället för att frysa vid en eld (uppskattar temperaturen till ca -22 grader ute) är vi nio glada sillar som grillat och nu sitter bänkade framför ett 8-bitars Nintendo och har Marioturnering.

Hoppas ni har det lika trevligt som oss!

Måndagsfemman

 
1. Tagit sovmorgon. Tja, om det räknas att vakna klockan fem, stöka runt lite, ammas av sömndrucken moder och sedan somna om ända till halv nio(?!).
 
2. Åkt och firat tjusiga fröken Stephanies blygsamma tjugoåtta år. Allt var så matchy matchy så: sängen, barnen och leksakerna liksom sjöng tillsammans i en mycket harmonisk färg- och formsymfoni.
 
 
3. En passar ju på att rida på denna gungsuccévåg (absolut ett ord!) så det blev en vända på den mysiga parkleken vid Östberga. Rekommenderas! Den hade det mesta, gungor, sandlådor, rutschkanor, klätterställningar, cyklar, leksaker att låna - you name it. Den hade till och med två tjuriga tonåringar som låg i en kompisgunga och förgäves försökte få "Gabbe" att svara på mobilen. Bara en sådan sak.
 
 
4. Tillsammans med den Ohemula fadern spenderade vi ca en och en halv timme i en Happy Homes dividerandes vilken tapet som ska få pryda Snäckans rum. Vi kom fram till följande: ingen i butiken. Det lutar åt att vi beställer en snygging härifrån istället.
 
5. Sedan åkte vi hem och avslutade kvällen med att Snäckis spräckte underläppen då hon ramlade mot soffbordet. Den Perfekta Avslutningen På Dagen och så, ni vet. Dock trodde vi först att hon bitit rakt genom läppen först så bara ett ynka litet hack kändes som en stor vinst helt plötsligt. Färdighet vi ikväll insåg att hon behärskar: kan blöda fort och ymnigt. Är säkert bra i något sammanhang.
 
 
 
(Egentligen hade jag idag tänkt skriva ett inlägg om hur jag tänker kring barn och kläder, men det är skjutet lite på framtiden pga blodbad och allmänt svaga föräldranerver efter punkt fem. Så, detta får räknas som RAFFLANDE CLIFFHANGER helt enkelt. Hoppas ni inte hinner bita av er naglar och fingertoppar i ren längt efter detta kommande inlägg.)

Spice up your life osv

Jag vet inte vad ni har att säga om saken men jag tycker allt att dessa kryddor är lite väl lika varandra under morgonstundlig brådska.

*sprutar eld ur munnen*