Ett litet PS:

Eftersom jag ligger på sjukhus *samlar sympatipoäng* kan jag ju inte länka - men NI GLÖMMER VÄL INTE ATT TÄVLA I VÄRLDENS BÄSTA KEEP JAR TÄVLING?
 
Imorgon är sista dagen! Sedan ska Annamaja få den mycket svåra uppgiften att utse en vinnare. 
Kolla några inlägg ned och tävla du med. Lycka till!
 

Det stora LÄNGTET.

Några fakta såhär på söndag eftermiddag. 
 
1. Det är jättetråkigt att ligga och vila hela tiden. Även om det är exakt allt en förmår att göra just nu. 
 
2. Taket i sal 1på avdelning 25 har exakt fem olika nyanser vitt. 
 
3. Det går att tvätta håret med tvål två gånger utan några problem. Den tredje gången förvandlas det till avancerat hubba bubba. OBS bevisat i empirisk studie. 
 
4. Att inte netflix fullständiga utbud ligger i bokstavsordning någonstans medför hatiska känslor inuti mitt bröst. 
 
5. Min längtan efter de här har nu nått bibliska proportioner:
 

Detta har hänt:

(TW svammel och narkotika)
Här ligger jag med svullen feja och liten ärtig syrgasgrimma, surplar kaffe och sipprar Ketamin in i ådrorna mina. Lite speciell känsla då Ketamin är en dissocativ drog som medför ganska många hallucinationer och jag ser en hel del saker som nog inte är på riktigt. Till exempel har jag upplevt att min mans chef varit här med blommor, att jag har simmat Vansbrosimmet och blivit besviken över att inte få medalj pga fel datum, att jag flugit med sängen, samt fått en helt briljant idé att göra en mössa av jättemjukt skinn (människo). Tråkigt att en inte har penna och papper att skissa ned sådana fantastiska uppfinningar. 
 
 
För övrigt har Snäckan lärt sig skriva när jag varit borta. För er som inte ser det står det alltså "mamma". Vet ej på vilket språk men gissar på kärlekiska. 
 
Vill en gå gå down memorylane så var det exakt ett år sedan vi såg Lillebror för första gången:
Måste säga att han har vuxit på sig sedan dess. 
Detsamma gäller följande donna:
 
Nämen, tja. Det var väl allt från detta informativa inlägg. Gissar att resten av dagen - vänta, jag ger er en minut att ta fram anteckninngsblock och penna- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - sådär, ja. Resten av dagen kommer alltså att tillbringas med Mons Kallentofts "Zack" i öronen, lite gåträning och en olidlig längtan efter mina käraste.