Om natten till idag varit ett dansgolv

...så hade den sett ut som följer:

1. Kate Nash - shit song (alternativt King Africa - la bomba)

2. Madonna - fever

3. Baauer - harlem shake

Sätt på shuffle repeat och NJUT hörrni. Vill ni läska strupen så rekommenderas flytande Alvedon som intas oralt med hjälp av spruta (glöm det där med fireball och hot shot, det är s å över).


OBZ VARNING ACHTUNG: kan medföra extrem trötthet hos föräldrar och rekommenderas endast till familjer som kräver minimalt med sömn och har ett genuint intresse för kläder och inredning (då detta medför minst två pyjamas/sängklädesbyten).

Woop woop!

En apa som härmar dig

Jag har med all tydlighet närt en liten härmapa vid min barm. Hon kollar noga in hur andra gör för att sedan copy/paste detta på sig själv.

Denna helg har hon suttit med stora ögon och observerat sin ettåriga polare som varit på besök så nu kan hon plötsligt både krypa, riva ut böcker ur bokhyllan, fastna under stolar i köket samt slita ut sladdar ur vägguttag. Kul med utveckling!
*blickar ut över hem med tema krigszon*

Denna härmapamentalitet har hon antagligen ärvt av mig. En är ju inte sen att sno bra idéer om en säger. Exempelvis till det stundande dopet har inspiration (aka stöld rakt av) insupits från både här och där.

Från sin far har hon kanske ärvt mer friluftsgener då hennes favoritböcker att dra ut och äta på för närvarande verkar vara "Classic walks of New Zealand" och "Everest - den hårda vägen". Det intresset svär jag mig då helt fri från.

En lång fredag

Den blir ju i synnerhet väldans lång om en ska gå upp redan klockan sju, äta frukost strax innan åtta och sitta i bilen redo för äventyr tio över nio. Men är det nu så att barnfamiljen gästas av just en annan barnfamilj så är det lite så det blir.

Och äventyr och äventyr. Vi åkte ut en sväng på Djurgården och tog en vårig promenad samt åt på otroligt barnvänliga Rosendals Trädgård (rekommenderas) och det mest äventyrliga som hände var att jag blev tvungen att värdigt be om en tampong från serveringspersonalen (pga pinsamt dålig rutin på det här med menstruationscykeln).

Nästa punkt på denna rockstjärneinfluerade dagens agenda är en stillsam eftermiddagslur i ormgrop på sängen, men sedan! I eftermiddag. Då kan vad som helst ske.

Vad. Som. Helst.