Ohemul informerar : världens vanligaste språk

5. Hindi - talas främst i Indiens centrala och norra delar. 
 
4. Engelska - gör dig förstådd i Australien, Filippinerna, Irland, Kanada, Nya Zeeland, Storbrittanien, Sydafrika och USA. Samt i nästan hela västvärlden. 
 
3. Spanska - stort i framförallt Sydamerika men återfinns även i Spanien i Europa. 
 
2. Mandarin - talas i Kina och Taiwan. 
 
1. Nejiska - talas av absolut flest människor i världen då samtliga föräldrar behärskar språket flytande så snart deras första barn hunnit bli runt ett och ett halvt år gammalt. Språkets struktur är enkel och byggs i korthet upp av orden "nej", "stopp", "sluta" och "akta". Frasen "aj aj" förekommer ofta. Signifikant för språket är också att det används vid sk envägskommunikation då inget barn någonsin, någonstans gjort sig besväret att försöka förstå sig på ens de mest basala frasernas betydelse. 

Take this.

Murphy, jag ser vad du försöker göra. Snorig rosselbebis, trotsig storasyster, ryggskottad fader och sömnbestulen moder. Men. Jag vägrar ge dig tillfredsställelsen i att jag lägger mig ned i en mörk grop och ger upp.  Sug på det här: 
 
Tre saker jag lyckats med idag
 
- att ha egentid! Alltså, ja, lillebror var ju med mig här hemma. Men då en har två barn räknas det definitivt som egentid att bara behöva ansvara för ett. 
 
- att vara ett husmoderligt föredöme. Jag tog nämligen tag i projektet "tvätta fönstren i vardagsrummet". OBS! Randiga tigerfönster är det senaste. Ni vet var ni läste det först. 
(Och ja, det var en av de saker jag valde att göra under min egentid. Fråga inte.)
 
- att motionera. Lite mer än vad som var avsett till och med, men så kan det gå när det inte är självklart hur en hittar till kompisars nyköpta hus. 
 
I övrigt har jag varit en strålande personlighet, en bländande skönhet och en fantastisk moder. I vanlig ordning.