Saker barn påstås sakna och varför det är lögn.

Möjlighet till timing. Precis då kroppen blir ljuvligt tung, knoppen barmhärtigt tom och sömnen är så nära, så nära...DÅ. Perfekt läge att bajsa/tappa napp bakom sängen/riva sig i näsan så att vild gråt bryter ut, tycker bebin.
 
Känsla för kvalitet. Då det kommer till att välta/blöta ned/spilla på något så nöjer en sig inte med vilket skit som helst! Nej, det känns helt naturligt att då välja husets dyraste produkt eller garderobens bästa plagg.
 
Miljömedvetenhet i form av återvinning. Vem visste att gammal nyckel/tom ögonkrämsburk/tygpåse med reklamtryck kunde bli världens absolut roligaste leksak? SPECIELLT om någon annan är intresserad utav den samtidigt. Företrädesvis ett annat barn.
 
Förståelse för ironi. Kom inte och säg att följande saker inte är ironiska: det ena barnet somnar först då det andra har vaknat, ett blöjbyte känns rimligt att räkna med då vinterklädda familjen efter mycket om och men äntligen sitter startklara i bilen, varje gång någon annan än en sömndepraverad förälder sover med barnet så väljer sagda barn plötsligt att sova utan uppvak i tio timmar.
 
Förnågan att återberätta. Visst, du kanske aldrig kommer att få en klar redogörelse för vad det egentligen serverades för lunch på förskolan eller vilken kompis som lekts med under dagen. Men du kan äta-upp-din-hatt-slå vad om att avkomman högt och tydligt redogör för varje gång du diskret försöker släppa väder: MAMMA DU PRUTTADE.

Kommentarer:

1 Yvanna :

Haha!! Ingen bör komma undan med att släppa väder liksom.

2 Yvanna:

Haha!! Ingen bör komma undan med att släppa väder liksom.

Svar: Hörde dig! Hörde dig!
ohemul.blogg.se

Kommentera här: