Att mata Lillebror.

Ni vet scenen ur Exorcisten, där Linda Blairs huvud liksom snurrar runt? Addera en skål mat, en sked och en känsla av frustration så har ni Varje Freakin' Måltid i det här huset.
 
 
*torkar mozzarellapasta ur ögonbrynen och betraktar stänkmönstret på magen som ett konstnärligt uttryck*
 

Kommentarer:

1 Åsa:

Åh, jag vet hur galet irriterande det kan vara att få en massa goda råd när man inte bett om dom men jag måste ändå fråga. Har du prövat baby led weaning, alltså där han får äta själv av olika små bebisvänliga bitar? Min dotter var precis likadan nämligen och avskydde att bli matad men pillade gärna i sig mat själv. Och när hon var upptagen med pillandet (och kladdandet! GAH!) så lyckades jag emellanåt sticka in en sked mat utan att hon märkte något.

Svar: Inte ett dugg irriterande då det är en snällis! Bara omtänksamt.
Men ja, vi håller på med någon blw-light, men han blir ju inte riktigt mätt och måste fyllas på med mat. Repeterar mantrat "snart äter han själv snart äter han själv" och vips kommer han väl vara 21 och flytta hemifrån.
ohemul.blogg.se

2 Mustikka:

Låter himla bekant... Ibland är det enda som fungerar olika ljudböcker som underhållning under själva matningen. Säkert jätte opedagogiskt men funkkar! :)

Svar: WHATEVER WORKS, MAN! 😘
ohemul.blogg.se

Kommentera här: